Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yöneticiliği Programı sona erdi

21.04.2022
Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yöneticiliği Programı sona erdi

İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından, TÜRGEV yurtları ile özel yurt yöneticilerine yönelik düzenlenen eğitim programı sona erdi. 23 günlük eğitimin ardından eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere “Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yöneticiliği Uzmanlık Sertifikası” verildi.

Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) merkezinde düzenlenen 23 günlük eğitime katılan 17 kursiyerin tümü, yapılan uzmanlık sınavında başarılı oldu.

Eğitime İbn Haldun Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ekrem Tatoğlu, Prof. Dr. Sefa Bulut, Doç. Dr. Mehmet Emin Babacan, Doç. Dr. Pervin Nedim Bal, Dr. Öğr. Üyesi Ali Demirbaş, Dr. Öğr. Üyesi Yeliz Gümrükçüoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Ekrem Çelikiz, Dr. Öğr. Üyesi Sümeyye Kaşıkçı ve İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Cem Oğuz, uzmanlık konularında verdikleri seminerlerle katıldı.

Programa, en az lisans mezunu olan ve öğrenci barınma hizmetleri veren kuruluşlarda yönetici olan görev alan ya da bu alanda çalışmak isteyenler katıldı.

Yaklaşık bir ay süren program kapsamında mevzuat bilgisi, yurt yönetimi, barınma ve beslenme hizmetleri, güvenlik, çocuk-ergen-genç ve aile, protokol ve yazışma kuralları, e-yurt modülü, mesleki gelişim, adap ve etik konularında yoğun eğitim verildi.