İHSEM Arabuluculuk Sertifikalarını Vermeye Devam Ediyor

İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Ocak ayında düzenlenen 4.Arabuluculuk Eğitim Programı ile katılımcıları sertifika sahibi yapmaya devam ediyor. Bakırköy Taş Mektep Yerleşkemizde 07 – 26 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitime katılan 30 kursiyerin tümü, eğitimi başarıyla tamamlayarak “Arabuluculuk Eğitimi Sertifikası” almaya hak kazandı.

İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ali Yeşilırmak, Dr. Öğr. Üyesi Yeliz Bozkurt Gümrükçüoğlunun yanı sıra Av. Arabulucu Cansev Turan ve AV. Arabulucu Hatice Mehveş Ekşiler Özer tarafından verilen toplu ve grup eğitimleri haftanın 5 günü boyunca sürdürüldü. 20 günlük toplam 84 saatlik programa, mesleğinde en az 5 yıllık kıdeme sahip hukuk fakültesi mezunları katıldı.