İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitim Programının ikinci dönem Sertifikalarını Dağıttı

İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitim Programının ikinci dönemi sona erdi. Bakırköy Taş Mektep Yerleşkemizde, 28 – 30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitime katılan kursiyerler, 8 saati teori 16 saati uygulama eğitimi olmak üzere, toplam 24 saatten oluşan eğitimi başarıyla tamamlayarak “İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi Sertifikası” almaya hak kazandı.

Eğitimde İbn Haldun Üniversitesi Doç. Dr. Üyesi Yeliz Bozkurt Gümrükçüoğlu ve Arb. Av. Cansev Turan, iş hukuku davalarında arabuluculuk süreci, işçi ve işveren hakları, iş sözleşmeleri, sendikal haklar ve toplu iş sözleşmeleri konularının arabuluculuk vasıtasıyla çözümü hakkında dersler verdi. İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimlerine daha önce Arabuluculuk Sertifikasını almış olan avukatlar katılabiliyor.