Genç yönetici adayları sertifikalarını aldı

İbn Haldun Üniversitesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) işbirliğinde düzenlenen “Genç Yönetici Okulu” programının kapanış töreni Vakıf Genel Merkezi’nde düzenlendi. Dokuz hafta süren eğitimi başarıyla tamamlayan genç yönetici adayları sertifikalarını aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İbn Haldun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ekrem Tatoğlu, iş dünyasının ihtiyaçlarını gözeterek teori ile pratiği bir araya getiren programı hayata geçirmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Prof. Tatoğlu, “Bu eğitim burada kalmayacak, katılımcılarımız eğitimlerini gerek yüksek lisans gerek de doktora seviyesinde sürdürecekler. Bu noktada İbn Haldun Üniversitesi olarak gençlerimize her türlü desteği ve imkânı vermeye hazırız.” diye konuştu. Prof. Tatoğlu, böylesi bir sertifikayı genç yönetici adaylarına sunmaktan dolayı ayrıca kıvanç duyduğunu, projeyi TÜGVA ile gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşadığını dile getirdi.

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Faruk Duruş ise, TÜGVA olarak ortaokul öğrencilerinden 35 yaşa kadar olan gençlere yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Yapılan işlerin temelinde ihlas ve samimiyetin olması gerektiğini düşünmekte ve bunu gençlerimize anlatmaktayız. Zira bir işin başında ihlas ve samimiyet olursa o iş başarıya ulaşır.” diye konuştu.

İbn Haldun Üniversitesi’nin eğitim sponsorluğunu üstlendiği Genç Yönetici Okulu’nda katılımcılara “Başarılı yönetimin formülü”, “Satış ve Pazarlama Yönetimi”, “İnovasyonda Yolculuk”, “İletişim ve Çatışma Yönetimi”, “Türkiye’de Uluslararası Yatırım Stratejileri”, “Finans Yönetimi”, “İş Ahlakı ve Erdemli Yöneticilik” başlıklı dersler verildi ve genç yönetici adayları, iş hayatının önde gelen isimleriyle buluşarak onların deneyimlerinden istifade etme fırsatı yakaladı.