İş Etiği ve Adabı Muaşeret Kuralları

Başvuru İçin Tıklayınız

İŞ ETİĞİ VE ADABI MUAŞERET KURALLARI

Eğitimin Amacı

İletişimin temeli nezaket ve görgü kurallarından oluşmaktadır. Hem iş yaşamında hem sosyal hayatımızda nezaket ve görgü kurallarının önemi en üst seviyededir. Amacımız bu programla birlikte özel sektör ya da kamu sektöründe olan, çalışan ya da çalışma hayatına katılmayı düşünen her yaştan katılımcıyla biraraya gelerek gündelik hayatımızı daha bilinçli olarak düzenleyebileceğimiz bir eğitim vermektir. Bu eğitimle birlikte adayların çalışma yaşamlarında kendilerini daha güvende hissedeceklerini, birçok organizasyonu gerçekleştirme becerisine sahip olacaklarını biliyoruz. Toplumuzun unuttuğumuz incelikleri hatırlaması için, kamusal yaşamımızı daha farkında olarak devam ettirebilmek için yeterliliklerimizi arttıracağımız bu programı hepiniz davetlisiniz.

Sosyal ve kamusal alanlarda daha iyi iletişim kurulmasını sağlamak.

Kişiler arası ilişkilerimizin ve kamu yaşamındaki ilişkilerimizin kariyerimize olumlu yönde katkı yapmasını sağlamak.

Devlet adabını ve sosyal yaşamda bilmediğimiz kuralları öğrenerek, bildiklerimizi pekiştirerek daha bilinçli bir birey olmak.

Kamusal yaşamda uygulanan birçok kuralın milli tarihimizde nasıl yer aldığını öğrenmek.

Hem yazılı hem sözlü iletişimde kurallara uygun süreci yönetebilmek.

Hedef Kitle

Her türlü firma ve resmi kurum çalışanları, İş Etiği ve Adabı Muaşeret Kuralları eğitimi konusunda bilgi almak isteyen herkes katılabilir.

• Resmi yazışma usül esasları
  • E-posta ve telefonda yazışma kuralları
  • Protokol kurallarına giriş
  • Protokol Kuralları (Protokol listeleri, devletin protokol uyguladığı alanlar, etkinlik örnekleri)
  • Adab-ı Muaşeret (Sofra kuralları, resmi yemek davetlerinde bilinmesi gerekenler, sosyal yaşam kuralları.
  • İş Etiği

Eğitim Yöntemi:

Eğitim uzaktan eğitim yöntemi canlı gerçekleştirilecek olup, katılımcıların soruları eğitim platformu üzerinden cevaplanacaktır. Kesin kayıt yaptıran katılımcılara eğitime katılım linki iletilecektir.

Sertifika:

İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Katılım Belgesi verilecektir.

Kontenjan:

Toplam kontenjan 30 kişi olup, ilk ödeme yapan 30 katılımcı eğitime dahil edilir. Kontenjanın dolması durumunda bir sonraki programa kayıt gerçekleştirilir. Yeterli katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde eğitimi erteleme yahut iptal hakkı saklıdır.

Eğitim Ücreti: ….. TL

Eğitim Süresi12 Saat