Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Mobbing'i (Psikolojik Taciz) Yönetmek

Mobbing'i (Psikolojik Taciz) Yönetmek
Mobbing'i (Psikolojik Taciz) Yönetmek

Başvuru İçin Tıklayınız

MOBBİNG'İ (PSİKOLOJİK TACİZ) YÖNETMEK

EĞİTİM TAKVİMİ

Tarih

Gün

Saat

EĞİTİMİN AMACI

Çalışanlar üzerinde olumsuz etkisi olan psikolojik taciz (mobbing)'i doğru tespit etmek ve önlemek için kaynağına ve unsurlarına detaylıca inilmelidir. Çalışma ortamlarında mobbing unsurlarının ortaya çıkması halinde işletmelerde konu hakkında karar verici yetkililerin net bilgiye sahip olması ve kurumsal yapıyı bu tür uygulamalara karşı koruması esastır.

İş yaşamında mobbing'in önlenmesi konusunda tüm tarafların objektif ve şeffaf davranması çatışmaların önlenmesi açısından önemlidir. İş Kanunu'na, mobbing'e özel detayların ispat şekilini de belirtir, tanımlar ve açıklamalarla eklenmesi değerlendirme ve çözüm sürecini kolaylaştırıp, geliştirecektir. 

EĞİTİM İÇERİĞİ

  • Mobbing (Psikolojik Taciz) Nedir?
  • Mobbing'in Nedenleri
  • Mobbing'in Aşamaları
  • Türk Hukukunda Mobbing Kavramı
  • Mobbing'in İspatı ve İspat Yükü
  • Mobbing' Karşı Ne Yapmalıyız?
  • Mobbing Önlenebilir Mi? Çatışmadan Beslenmek

HEDEF KİTLE

Bu eğitime Mobbing'e yönelik bilgi sahibi olmak ve bu konularla ilgili farkındalığını geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

UYGULAMA YÖNTEMİ

Eğitim online interaktif eğitim olarak yapılacaktır. 

Eğitimlerimizde kesinlikle kayıt alınmamaktadır ve katılımcılarla paylaşılmamaktadır.

SERTİFİKA

Eğitimlerde %80 oranında devam zorunluluğu bulunmaktadır. Devam zorunluluğunu yerine getiren katılımcılara İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Sertifika verilecektir.

KONTENJAN

Toplam kontenjan 30 kişi olup, ilk ödeme yapan 20 katılımcı eğitime dahil edilir. Kontenjanın dolması durumunda bir sonraki programa kayıt gerçekleştirilir. Yeterli katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde eğitimi erteleme yahut iptal hakkı saklıdır.

Eğitim Ücreti: 1.200 TL

Eğitim Süresi: 6 saat

Eğitmen: Lerzan ERKAN