Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

İHSEM Yönetimi

Ahmet Serhat Can

Müdür

2002 yılında İş Bankası’nda Mali Analist olarak başladığı bankacılık kariyerine, 2007 yılında Genel Müdürlük Özel Bankacılık Bölümü’ne Yatırım Uzmanı olarak atanarak devam etmiştir. 2012 yılında, Özel Bankacılık Satış Koordinatörlüğü yaparken, HSBC Kavacık Şubesine Müdür Yardımcısı olarak geçmiştir. Şubede 2 yıl boyunca Şube Yöneticiliği görev yapmış, özellikle yatırım ürünleri ve türev ürünler konusunda banka içi eğitimlerde görev almıştır. 2014 yılı itibariyle Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde Araştırmacı/Koordinatör olarak çalışmaya başlamış, aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi bünyesinde Bankacılık, Finansal Piyasalar, Mali Tablolar Analizi, Türev Ürünler, Temel Muhasebe ve Finans Simülasyonu eğitimleri vermiştir. 2017 yılından itibaren İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde Müdür olarak görev yapmaktadır.